2017 台灣青年日
2017 Taiwan Youth Day

台灣青年日 2017 年 (七月十五至十七日) 是在新竹教區慶祝。 內思高工被選為慶祝活動的場地。謝謝羅兆奎先生提供所有的照片。 The Taiwan Youth Day in the year 2017 (July 15 - 17) was celebrated in the Diocese of Hsinchu. And St. Aloysius Technical School was chosen as the venue of the celebration. Thank you to Mr. Luoh Jaw Kuei for providing the pictures.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

聖體遊行  Eucharistic Procession

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

在 Youtube 一些相關的影片 Some related videos in Youtube︰

2017台灣青年日in新竹 DAY3 @內思高工

2017台灣青年日in新竹-Day4彌撒奉獻

2017台灣青年日in新竹-共融晚會台南教區表演

2017天主教台灣青年日in新竹-原住民之夜壓軸花蓮教區

台灣青年日 原住民之夜

Fr. Visminlu Vicente L. Chua, S.J.
蔡由世神父
2017/07/24